Rondje Tiengemeten

Kees Boon & Mathieu Klijn
Tel. 0181-323732
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Via het inschrijfformulier kunt u digitaal uw gegevens doorgeven. Om verzekering technische redenen is ook een getekend exemplaar voor aanvang van de wedstrijd noodzakelijk.

Omschrijving

Zaterdag 17 juni is de dag bij uitstek om met uw gezin deel te nemen aan de Ronde Tiengemeten. Start nabij Stad a/h Haringvliet om iedereen de kans te geven op tijd, rond 10:40 uur, aan de start te verschijnen.

Met gemiddeld 30 schepen is deze wedstrijd echt een familie wedstrijd, waarbij eerst het eiland wordt gepasseerd en vervolgens via een beperkt aantal boeien naar Hellevoetsluis wordt gezeild.

Dit jaar een speciale editie! We zeilen een PURSUIT race!

Wat is een Pursuit race? De minst snelle boot start als eerste, en de snelste boot als laatste, met de bedoeling te gelijk te finishen.

Het bijzondere van deze race is, dat zowel aanvallend als verdedigend kan worden gevaren. Naar mate de tijd verstrijkt zal het veld in elkaar schuiven!
Een ander bijzonder aspect is de eindtijd. Die is vooraf vastgesteld. De banen zijn bewust veel te lang gemaakt, waardoor er bij elke beschreven boei kan worden gefinished, dit om de eindtijd zo dicht mogelijk te benaderen. Dit jaar de keuze uit een klein aantal banen!

Geen stress bij de start, maar een individuele start! U zult ervaren dat alleen starten, exact op tijd al een uitdaging is!

Watersport Vereniging Hellevoetsluis organiseert aansluitend een feestavond met een bbq, u hoeft alleen goede zin mee te brengen.

De kosten van deze dag bestaan uit het inschrijfgeld, via www.haringvlietwedstrijden.nl 

Na de wedstrijd staat een pizzabus op de haven voor de inwendige mens!

Heeft u nog vragen, dan kunt u deze emailen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Banen

Download hier de banen van Rondje Tiengemeten:  Banen RTG 2017

Inschrijvingen & Starttijden

Download hier de deelnemerslijst met starttijden: Deelnemerslijst RTG 2017

Aanvullende Wedstrijdbepalingen

Download hier de aanvullende wedstrijdbepalingen: Aanvullende Wedstrijdbepalingen RTG 2017

Finishlijst / Verklaring

Download hier de finishlijst / verklaring: Finishlijst RTG 2017


banner_watersportverbond