Afdrukken

NIEUWS EN WIJZIGINGEN TEN OPZICHTE VAN HET VORIGE JAAR

Let op: ongemeten schepen worden geacht de eerste wedstrijd waarvoor ze inschrijven altijd een specificatieformulier in te sturen. Deze inschrijving is bepalend voor uw SW rating voor alle wedstrijden.

1. Nieuw in seizoen 2017

Inschrijven voor evenementen gebeurt reeds vanaf 2016 enkel nog met de inschrijfformulieren op de website.

Betaling van inschrijfgeld: ook in het seizoen 2017 zal de betaling van het inschrijfgeld plaats vinden door middel van IDEAL. Op onze website vind u het inschrijf formulier en indien van toepassing het specificatie formulier. Nadat u de formulieren heeft ingevuld wordt u gevraagd of u na controle door wil gaan naar de betaling, u wordt dan gevraagd uw bank in te vullen en daarna doorverbonden naar uw bank waar u uw betaling kunt verrichten. Na betaling wordt u weer verbonden met de website en wordt uw inschrijving afgerond. Uw inschrijving wordt geacht binnen te zijn op de maandagmorgen voorafgaand aan de betreffende wedstrijd.

2. Wedstrijdboekje per seizoen 2017

Vanaf 2017 is het wedstrijdboekje van de Stichting niet meer in gedrukte vorm verspreid, maar wordt deze als PDF aangeboden vanaf de site (per eind April). U kunt hier de PDF downloaden en naar believen afdrukken of digitaal opslaan.