Mosselraces

Ralf van Wijk
Tel.06-18783745
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beste Wedstrijdzeiler,

 
Helaas moet ik u meedelen dat wij als wedstrijdcommissie WSV Het Bommelse Gors hebben besloten om de Mosselraces 2021, in haar gebruikelijke vorm, niet door te laten gaan. 
Dit vanwege de risico's op Corona besmettingen tijdens de wedstrijden en ook daarna gedurende het sociale evenement in de haven van Den Bommel. 
 
Uiteraard vinden wij dit ontzettend jammer en daarom hebben wij nagedacht over een alternatief. 
 
Bij voldoende interesse willen we een alternatieve wedstrijd organiseren op zaterdag 25 september.
Kern van dit alternatief is dat er geen gebruik wordt gemaakt van een startschip en dat u dus zelf uw finishtijd noteert en daarna doorgeeft aan de wedstrijdcommissie.
De start zal plaatsvinden op basis van GPS tijd, een tijdstip wat in de week voor de wedstrijd kenbaar zal worden gemaakt.
Uiteraard ontvangt u, zoals gebruikelijk, voor de start informatie over de te zeilen baan (banenlijst wordt ook vooraf gepubliceerd).
 
Nadat u bent gefinisht is het verzoek om direct terug te varen naar uw thuishaven. Er zal dus geen samenkomen zijn in de haven van Den Bommel.
 
Voor deze alternatieve wedstrijd vragen wij geen inschrijfgeld. Wel ontvangt u uiteraard na afloop van de wedstrijden de uitslagen per e-mail en ontvangen de winnaars een welbekende prijs voor de overwinning :-)
 
Als u deel wilt nemen aan de alternatieve wedstrijd op zaterdag, stuurt u dan uiterlijk 20 september een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
met daarin de volgende gegevens:
 
"Ik wil graag deelnemen aan de alternatieve wedstrijd op zaterdag 25 september 2021"
 
1. Naam boot
2. Zeil wedstrijdnummer
3. Type schip
4. Lid WSV
5. Naam eigenaar
6. Groep
7. Vaart u met of zonder spi
8. Telefoonnummer en emailadres
  
Op woensdag 22 september maken wij als wedstrijdcommissie kenbaar of de alternatieve wedstrijd daadwerkelijk plaatsvindt of niet. 
Uiteraard ontvangt u bij een "GO" tijdig de benodigde informatie voor het varen van de wedstrijd.
 
Mocht u vragen hebben dan kunt u ook contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Wij hopen op voldoende deelnemers, zodat we toch een mosselrace kunnen varen, weliswaar in een alternatieve vorm!
 
Namens de wedstrijdcommissie WSV Het Bommelse Gors,
 
 
 
Ralf van Wijk

 

 


banner_watersportverbond